Így készítjük el a Te weboldalad!

Lassan vagy egyáltalán nem válaszol az informatikus? Vagy ha igen akkor csak a kifogásokkal jön és érthetetlen nyelven próbál magyarázni? Ennek egyáltalán nem így kellene lennie!

Ha minket választasz nem fogunk cserben hagyni és megválaszolatlan kérdéseket hagyni. De nézzük ez, hogy is néz ki a mi gyakorlatunkban!

Először egy telefonos vagy emailes megbeszélés alapján kiválasztunk egy időpontot ami neked is megfelel egy személyes találtkozóra ahol részletesen megbeszéljük az elképzeléseket, ötleteket és elvárásasidat. Mi megyünk el hozzád ezalátal jobban megismerve a cégedet, hogy minél jobban rád szabhassuk a weboldalt amit számodra készítünk.

Miután átbeszéltünk mindent ezen a találkozón, nekilátunk a weboldalad elkészítéséhez amit már a kezdetektől feltöltünk egy titkos helyre amit csak te ismersz, hogy folyamatosan nyomon tudd követni az oldal alakulását. Valamint ha felmerül bármilyen menetközbeni változtatás akkor azt még időben tudd jelezni felénk. Fontos, hogy tudd, az oldalt addig nem fogjuk élesíteni amíg Te azt nem mondod rá, hogy kész és minden megfelel az igényeidnek. Számunkra is ez a legjobb megoldás, mert így bátran kipróbálhatunk bármit az oldalon és ha mégsem működne akkor sem okott gondott. Egy egész webshopot is cseréltünk már le így, hogy az egész oldal teljesen más volt a régihez képest, de a látogatók csak annyit vettek észre, hogy más az oldal kinézete, de ugyanúgy be tudnak jelentkezni a megszokott felhasználónevükkel és rendelni ahogy azt megszokhatták.

A weboldal elkészítése alatt folyamatosan kapcsolatban leszünk veled emailben vagy telefonon. Mi az emailt részesítjük előnyben, mert visszakereshető, nem veszik el, nem felejtődik el, olcsóbb és mindig megvár. Természetesen ha elkészült az új weboldalad és beélesítettük akkor sem kell megijedned, hogy már nem fogunk válaszolni az emailekre és elfogunk tűnni. Bármikor a rendelkezésedre állunk és segítünk ha elakadtál, ezen kívül figyelni fogunk a weblapodra és elvégezzük a biztonsági frissítéseket plusz költségek nélkül.