Céges weboldal készítés az üzleti sikerért

Egyedi megjelenésű, könnyen kezelhető, megnyerő weboldalakat készítünk fejlődő mikro- és kisvállalkozások számára.

weboldal készítés
Meglévő weboldalad már nem tükrözi vállalkozásod jelenlegi helyzetét?
Több oldallátogatót, potenciális ügyfelet szeretnél szerezni a weboldaladon keresztül?​
Professzionális, mégis könnyen kezelhető weboldalt szeretnél cégednek?​

Meglévő weboldalad már nem tükrözi vállalkozásod jelenlegi helyzetét?

Több oldallátogatót, potenciális ügyfelet szeretnél szerezni a weboldaladon keresztül?​

Professzionális, mégis könnyen kezelhető weboldalt szeretnél cégednek?​

Válaszd a BBweb csapatát, és új weboldaladdal lendületbe hozzuk az online eladásaid!

A vállalkozásod túl fontos ahhoz, hogy egy elavult weboldal reprezentálja azt. Előzd meg a konkurenseid egy modern, jól konvertáló weboldallal!

Mikor van szükség új weblap készítésére?

Webes jelenlét nélkül ma már egy vállalkozás sem tud labdába rúgni a piacon. Nem mindegy azonban, hogy milyen a céged webes megjelenése! Talán már van weboldalad, amit évekkel ezelőtt készítettek neked, és ma már köszönőviszonyban sincs az üzleteddel. Egy átlagos weboldal élettartamát körülbelül 3-5 évre lehet tenni – ennyi idő kell ahhoz, hogy egy vállalkozás annyit változzon, fejlődjön, hogy a weboldal tartalma és megjelenése elavuljon. Gondolj csak bele: a te vállalkozásod hol tartott 5 évvel ezelőtt, és hol tart most? Ugyanazt kommunikálod ma is, mint akkor? Nagy valószínűséggel már nem ugyanott tartasz. Ilyenkor érdemes újratervezni a weboldalad annak érdekében, hogy az jól konvertáljon!

Már 10+ éve megbízhatóan a szakmában

Az elmúlt 10 évben többszáz üzleti weboldalt készítettünk hazai kisvállalkozások számára, és folyamatosan továbbképezzük magunkat a legújabb marketing, értékesítési és webfejlesztési trendek kapcsán. Ennek köszönhetően olyan tudást halmoztunk fel, aminek segítségével jól konvertáló, könnyen kezelhető, szerethető weboldalakat készítünk ügyfeleink számára.

BBweb 10+ éve a szakmában
webshop készítés

A hatékony weboldal növeli az eladást és az ügyfélszerzést

Egy modern weboldal nem arról szól, hogy látványos animációkkal elkápráztasd az ügyfeleid. Egy modern és hatékony honlap segíti az oldallátogatót abban, hogy könnyen megtalálja, amit keres, és hogy könnyen el tudja érni a célját: egyszerűen és gyorsan tudja veled felvenni a kapcsolatot, vagy azonnal tudjon vásárolni. Mindezt áramvonalas dizájnnal, keresőoptimalizált és értékesítés-fókuszú szöveggel, és letisztult technikai megoldásokkal valósítjuk meg.

Weboldalékszítés alapcsomagjaink

One pager weboldal / landing oldal

✅ Egyoldalas weboldal
✅ Keresőoptimalizált, magasan konvertáló szöveg
✅ WordPress-motor a felhasználóbarát környezetért
✅ WP sablon
✅ tárhely- és domain ügyintézés
✅ reszponzív weboldal (mobilbarát)
✅ 1 év garancia

5 aloldalas weboldal

✅ 5 aloldalas weboldal (pl. főoldal, rólunk aloldal, szolgáltatások aloldal, blog, referenciák, kapcsolatfelvétel)
✅ Keresőoptimalizált, magasan konvertáló szöveg
✅ WordPress-motor a felhasználóbarát környezetért
✅ WP sablon
✅ tárhely- és domain ügyintézés
✅ reszponzív weboldal (mobilbarát)
✅ 1 év garancia

Egyéb szolgáltatások

 • Egyedi megjelenés (látványterv + fejlesztés)
 • Extra aloldalak
 • Egyéni funkciók
 • Fotó és videó
 • Személyre szabott, kötelező jogi dokumentumok (Adatvédelmi, ÁSZF)

Egyedi vagy sablon alapú megjelenést válassz?

Kinek javasoljuk az egyedi megjelenésű weboldalt?

 • Kreatív szakmában dolgozóknak, ahol fontos az egyediség vizuális megjelenítése (pl. lakberendezők, dekoratőrök, sminkmesterek).

 • Olyan vállalkozásoknak, ahol már kiforrott egyedi stílus, arculat van, amihez igazodnia kell a weboldalnak is.
 • Olyan cégeknek, akik a konkurensekkel azonos termékeket forgalmaznak, ezért a megjelenéssel kell kitűnniük a tömegből.

Kinek javasoljuk a sablon alapú weboldalt?

 • Annak, aki gyorsan és alacsonyabb költségért szeretne egy új weboldalt.

 • Olyan vállalkozóknak, akik képesek kompromisszumokat kötni a megjelenésben.
 • Olyan témákhoz, melyeknél inkább a szöveg adja el a terméket/szolgáltatást.

Így lesz új weboldalad pár lépésben

Icon

1. Ajánlatkérés

Töltsd ki a lap alján található ajánlatkérő űrlapunkat, és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!
Icon

2. Egyeztetés

Szóban egyeztetünk az elképzeléseidről, majd ezek alapján pontos árajánlatot készítünk számodra.
Icon

3. Szerződéskötés

Amennyiben megfelelőnek találod ajánlatunkat, jöhet a szerződéskötés!
Icon

4. Szövegírás

Szövegírónk szóban egyeztet veled a termékedről / szolgáltatásodról, és ez alapján elkészíti a keresőoptimalizált weboldal szöveged.
Icon

5. Látványtervezés

Grafikus csapatunk a branddel összehangolt látványtervet készít a szöveg alapján.
Icon

6. Webfejlesztés

A jóváhagyott szöveg és látványterv alapján fejlesztőnk elkészíti a weboldalad.

Ez az ingyenesen letölthető checklist olyan fontos kérdéseket tartalmaz, melyeket érdemes megválaszolnod, mielőtt árajánlatot kérsz egy új weboldal tervezésére és fejlesztésére. A listánk segítségével megtervezheted az új oldalad szerkezetét, kialakíthatod a tartalomstruktúrát, és meghatározhatod az elvárt funkcionalitásokat is. Miután ezekkel elkészülsz, könnyebben tudsz majd árajánlatot kérni, és az elkészült weboldalad is biztosan megfelel az elvárásainknak.

Gyakran Ismételt Kérdések

A weboldal készítés ára több dologtól is függ. Egyedi megjelenést szeretnél vagy sablon alapút? Hány aloldalból álljon a weboldalad? Van-e szükség egyedi fejlesztésű tartalomra, például egyedi árkalkulátorra? Általánosságban elmondhatjuk, hogy egy one-pager vagy landing oldal sablonból dolgozva, keresőoptimalizált szöveggel 182.000 Ft + ÁFA-tól indul, míg egy ugyanilyen 5 aloldalas weblap 290.000 Ft+ÁFÁnál kezdődik. Minden kérés más, így projektre egyedi árajánlatot készítünk.

Amire mindenképp szükség van egy weboldalnál, az a keresőoptimalizált és célközönséghez szóló szöveg, valamint legalább néhány fénykép a termékről vagy szolgáltatásról. Ezen kívül érdemes megjeleníteni vásárlói véleményeket, és ha van, referenciamunkákat. A szövegírást egy veled készült interjú alapján elvégezzük, ám a többi tartalom begyűjtése a te feladatod lesz. 

A munkafolyamat hossza függ a projekt bonyolultságától, így például egy landing oldalt sokkal gyorsabban el lehet készíteni, mint egy 5-10 aloldalból álló komplex honlapot. A munkát szintén lassítja, ha akadozva jutunk a szükséges információkhoz, például a képekhez, videókhoz és vásárlói véleményekhez. Amennyiben minden a birtokunkban van, egy landing oldalt akár egy hét alatt is el tudunk készíteni. Egy több aloldalból álló weboldal elkészítési ideje tapasztalataink alapján (a csúszásokat is beleszámítva) 4-6 hét.

Mivel az általunk készített weboldalak WordPress alapúak, így azokat bármikor lehet bővíteni további aloldalakkal, vagy akár egy webshoppal is. Korábbi ügyfeleink számára egyedi megállapodás keretében bármikor elkészítjük a kiegészítéseket és új funkciókat.

Hirdetéskezelő partnerünk sikerdíj alapon vállalja weboldalad promócióját Facebookon, Instagramon és Google Ads-ben. Elképzelhető, hogy ingyenes csali termékek készítésére fognak téged kérni, melyeket a weboldaladról tudnak letölteni az érdeklődők; egy komolyabb termék esetén pedig érdemes megfontolni egy külön sales landing oldal készítését is.