Webshop készítés: Indítsd el sikeres online vállalkozásodat velünk!

Üdvözlünk a webshop készítés világában! Célunk, hogy olyan egyedi megjelenésű, keresőoptimalizált és felhasználóbarát webáruházakat készítsünk, melyek segítségével javulnak üzleti eredményeid. Szakértő csapatunk minden lépésben támogat, hogy online vállalkozásod a lehető legjobb alapokon induljon el. Ismerd meg szolgáltatásunk előnyeit, és válaszd a siker útját!

Rugalmasság és skálázhatóság

Teljes kontroll a saját webshopod felett

Használd ki a saját webshopod nyújtotta rugalmasságot és skálázhatóságot! Míg a bérelt webshopok korlátozott lehetőségekkel bírnak, addig a saját webshopod mindig tökéletesen illeszkedni fog vállalkozásod profiljához. Egy saját webáruház nemcsak megjelenésben, de funkcióiban is követi vállalkozásod fejlődését, ezzel lehetővé téve a határtalan növekedést. Új funkcióra van szükséged, vagy egy új integrációt kell telepíteni? Egy saját webshoppal bármikor megteheted!

webshop készítés

Profi webshop tervezés: vonzó és felhasználóbarát design

 • Egyedi megjelenéssel kiemelkedhetsz a versenytársaid közül
 • A profi megjelenés bizalmat ébreszt az oldallátogatókban
 • A megjelenést és funkciókat a célcsoportod igényeihez alakítjuk
 • A kialakítás során arra törekszünk, hogy a látogatók könnyen megtalálják az oldaladon, amit keresnek
 • Nagyobb szabadságot kapsz a SEO-zásban, így több organikus forgalmad lehet
Több látogató, több eladás

Keresőoptimalizált webáruházak

Bizonyára te sem szeretnéd folyamatosan online hirdetésekre költeni a profitod. Egy saját webáruházzal lehetőséged van arra, hogy akár már néhány hónap keresőoptimalizálást követően folyamatosan növekvő organikus látogatószámod legyen! Mivel a weboldal minden eleme a sajátod, így az összes aloldal és termék aloldal “SEO-zható”, és a folyton változó felhasználói viselkedéshez igazítható.

Testreszabott webáruház megoldások

A korlátlan lehetőségek tárháza

 • Webshopodban bármilyen fizikai vagy virtuális terméket értékesíthetsz (természetesen legális kereteken belül): online jegyeket, videós csomagokat, digitális termékeket, és természetesen a kézzel fogható, fizikai termékeket.
 • Mindamellett, hogy korlátlan számú terméket tölthetsz fel a webshopodba, bármilyen fizetési és szállítási módot hozzákapcsolhatsz, ami számodra a legoptimálisabb.
 • Megadhatsz mennyiségi kedvezményeket, egyedi fuvardíjakatidőszakos akciókat, és akár ajándék termékeket is automatikusan hozzáadhatsz a kosárhoz.
 • Bárhogyan kombinálhatod az eladásra kínált terméket: a vásárló szabadon választhat méretet, színt és mennyiséget, és ezek alapján dinamikusan változó árat adhatsz meg a terméknek.
 •  A rendszer mindent megcsinál helyetted: ellenőrzi a kifizetést, kiállítja és kiküldi a számlát a vásárlónak, és ha drop shipping elven üzemelsz, a rendelést is továbbítja a raktárkezelő felé. 

Webshop integrációk

Fizetés

Szállítás

Marketing

Gyakran Ismételt Kérdések

A végső árat több dolog is befolyásolja: teljesen egyedi dizájnt kérsz-e vagy sablonból dolgozzunk? Kérsz-e profi keresőoptimalizált szövegírást a weboldalhoz? Vannak-e egyedi funkciók, melyekkel kiegészítenéd az alapcsomagunkat? Induló csomagunk ára jelenleg 400.000.- Ft + ÁFA.

Tapasztalatunk szerint 90-120 nap szükséges ahhoz, hogy egy webshop minden funkciója tökéletesen használható legyen. Ebbe már belekalkuláltuk a különböző csúszásokat is, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink elfoglalt emberek, és nem mindig tudnak azonnal reagálni a kéréseinkre.

Természetesen lehet! Amennyiben nálunk készült a webshopod, úgy akár évek múlva is visszatérhetsz hozzánk egy vizuális ráncfelvarrásra, vagy egy-egy új funkció integrálása miatt.

A világ egyik legnépszerűbb weboldal-motorját, a WordPresst használjuk alapként, melyet WooCommerce integrációval egészítünk ki.

A webshop indulásakor mi feltöltjük a termékeid (ehhez persze a segítségedre lesz szükségünk a termékinformációk összegyűjtésében), és adunk neked egy pár perces videót is, amiben megmutatjuk, hogy a későbbiek során hogyan tudod te magad kezelni a webshopot. Ne aggódj, pofon egyszerű az egész!

Igen. Minden általunk készített weboldalra és webshopra 1 év garanciát vállalunk. Ebbe olyan hibajavítások tartoznak bele, melyek egyértelműen fejlesztői hibára vezethetőek vissza. (Az nem számít garanciális hibajavításnak, ha véletlen elállítasz valamit, és összeomlik az egész rendszer. Persze ezt is javítjuk, ha ilyen történik, ám a garancián kívül.)

Kapcsolat

Új weboldalt vagy webshopot szeretnél?
Írj nekünk egy üzenetet, és mi a következő munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot!

  Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adataimat begyűjtsék és tárolják.

  Elérhetőségek